Zoutvrije waterontharder – voor badkamer

Zoutvrije waterontharder – voor badkamer

Zoutvrije waterontharder

Gesmolten polypropyleen filterpatroon gevuld met polyfosfaatkristallen voor anti-kalk waterconditionering die voorfiltratie en preventie van kalkafzetting en kalkafzetting en bescherming tegen corrosie voor waterverwarmers, wasmachines en leidingen biedt.

De smeltgeblazen filterpatroon waarin de polyfosfaatkristallen zich bevinden, is gemaakt van thermisch gebonden polypropyleen microvezels, die integriteit en een betere efficiëntie aan de patroon verlenen.

leidingen biedt.

Deze cartridge heeft een hoog leeg volume, wat resulteert in een lage verschildruk en een uitstekende sedimentfiltratiecapaciteit en voorkomt tegelijkertijd kalkaanslag. Gebundeld met deze opvallende kenmerken, de uitstekende keuze als filters voor hele huizen en andere industriële toepassingen. Polyfosfaatbehandeling is een eenvoudige, effectieve en economische oplossing voor het probleem van kalkaanslag. Wanneer het in water is opgelost, voorkomt het polyfosfaat de vorming van kalkaanslag door in te werken op de kristallisatie ervan, zonder de hardheid van het water te beïnvloeden. Na verloop van tijd neigt het er ook toe bestaande deposito’s af te breken. Polyfosfaten bieden ook effectieve bescherming tegen corrosie door een dunne beschermende film op het oppervlak van de buizen, spoelen en waterverwarmers te creëren.

Zoutvrije waterontharder Voordelen

wateronthardersysteem verschilt sterk van andere zoutvrije systemen die u tegenwoordig op de markt ziet. Van onze eigen media tot het ontwerp van de binnentank, het FutureSoft-systeem overtreft alle andere systemen in de industrie. Door jaren van vallen en opstaan, zijn we ervan overtuigd dat we de toekomst zijn van zoutvrije wateronthardings- / conditioneringssystemen.

Voordelen

In tegenstelling tot op water gebaseerde waterontharders die een proces genaamd ionenwisseling gebruiken om harde watermineralen te verwijderen, gebruiken zoutvrije waterontharders een fysiek proces dat bekend staat als Template Assisted Crystallization (TAC). Dit proces zet de hardheidveroorzakende mineralen in het water om in een hardheidskristal dat niet aan een oppervlak in uw huis blijft plakken, waardoor uw apparaten en warmwatertoestellen vrij blijven van kalkaanslag. Zoutvrije ontharders worden ook wel waterverbeteraars genoemd omdat ze het water niet echt “verzachten”; Ze conditioneren (of neutraliseren) het. En omdat dit soort systemen geen mineralen opsluiten, is er geen reinigingscyclus nodig om gevangen ionen te verwijderen.

Wij zijn een van de weinige fabrikanten die premium gecertificeerde componenten gebruiken die uw systeem optimale prestaties met betrouwbaarheid en duurzaamheid geven. Met meer dan 20 jaar ervaring in waterkwaliteit en een sterke overtuiging dat elke familie het absoluut zuiverste water verdient dat beschikbaar is, is SpringWell gedreven om de beste producten tegen de beste prijs te garanderen met een toonaangevende geld-terug-garantie van 6 maanden.

Leave a Reply