Hoe ons wateronthardings systeem werkt

Hoe ons wateronthardings systeem werkt

Waterontharder systeem

De waterontharder is slechts de helft van de vergelijking! Gewoon wat media in een tank gieten en er het beste van hopen is typerend voor onze branche en veel bedrijven proberen ermee weg te komen. Bij het FutureSoft-systeem is dat niet het geval. Nogmaals, jarenlange ervaring en grondige tests hebben ons ertoe gebracht een tank te ontwerpen die het mediabed beter vloeibaar maakt dan enig ander ontwerp op de markt. Fluïdisatie is de sleutel tot het vormen van calcietkristallen. De FutureSoft-media zetten de hardheid in het water om in calcietkristallen die zelfs onder extreme temperaturen aan niets blijven kleven. Alleen met de media en de fluïdisatie die goed samenwerken, kunt u dit bereiken.

Wat is het geheim?

het geheim

Het geheim is om het goed te laten fluïdiseren bij lage tot hoge stroomsnelheden. Het gemiddelde huis werkt op een lager GPM met veel stop- en startcycli, maar we hebben een systeem gebouwd dat het aankan. De WQA deed een onderzoek dat het gemiddelde huis bepaalde gebruikt op elk moment minder dan 5 GPM. Daarom is het FutureSoft-wateronthardingssysteem ontworpen om ActivFlo-technologie te gebruiken. Hiermee kan het systeem op alle stroomsnelheden werken en ervoor zorgen dat u geen enkele daling van de waterdruk heeft.

Het belang van waterdruk:

Wat heeft het voor zin om een ​​watersysteem te kopen, te installeren en geweldig water te proeven als u een daling van de waterdruk krijgt? Daarom bouwen we bij Springwell Water onze systemen op basis van het aantal badkamers dat u in huis heeft om ervoor te zorgen dat de waterdruk niet daalt.

 
Dit is waar je aan moet denken! De gemiddelde douche verbruikt 2,1 gallons water per minuut. Als uw huis 3 badkamers heeft en alle drie de douches tegelijkertijd zijn ingeschakeld, betekent dit dat u ongeveer 6,3 gallon per minuut (GPM) gebruikt. U moet ervoor zorgen dat u een systeem koopt met ten minste 8 GPM voor het geval uw apparaten ingeschakeld zijn, evenals een gootsteen, enz.

Onze concurrenten hebben de neiging het belang van waterdruk te onderschatten. Zorg ervoor dat u geen nieuw probleem maakt door een ander probleem op te lossen.

Leave a Reply